Zoek je een betrouwbare tandarts in Amsterdam-Zuid?

Een tandarts moet je kunnen vertrouwen. Als je bij hem of haar in de stoel ligt moet je er van op aan kunnen dat de behandeling goed en als het even kan zoveel mogelijk pijnloos zal verlopen. Er zijn gelukkig nog tandartspraktijken op de Zuidas die gerund worden door een echte tandartsfamilie. Zo’n familiepraktijk die van generatie op generatie overgaat en daardoor ook families al van meerdere generaties kent. De tandartsenpraktijk waar je ouders al kwamen en waar jij nu al vele jaren met je gezin als patiënt ingeschreven staat. Zo’n tandarts willen we allemaal wel. 

Zonder angst naar de tandarts

Veel mensen zijn als de dood om naar de tandarts te gaan. Als de datum voor de halfjaarlijkse controle dichterbij komt doen ze ’s nachts geen oog dicht. En op de dag zelf gaan ze bibberend van de zenuwen richting tandartspraktijk. Maar gelukkig zijn er tandartsen die goed kunnen omgaan met angst voor de tandarts. Ze nemen alle tijd voor je en zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Bij een familiepraktijk waar ze je goed kennen is het vaak prettig om er naartoe te gaan, want je voelt je sneller op je gemak.

Voor het eerst met de kinderen naar de tandarts

Als je kinderen hebt is het verstandig om ze al vroeg te laten wennen aan de tandarts. Neem ze mee zodra ze een jaar of twee oud zijn. Natuurlijk is een echte controle dan nog niet nodig, maar de tandarts kan even in het mondje kijken, laten zien wat een spiegeltje en een haakje zijn en zo het kindje alvast wat laten wennen. Als je kind dan oud genoeg is voor een echte controle, meestal vanaf een jaar of vijf, als het blijvende gebit begint door te komen, is je zoon of dochter al gewend aan het bezoek aan de tandarts in Amsterdam-Zuid

Wil jij graag een betrokken en betrouwbare tandarts?

Ben je op zoek naar een betrouwbare tandarts met vele jaren ervaring? Bekijk dan de website van familietandarts Liem-Michael. Een enthousiast team staat hier voor je klaar. Ook voor een bezoek aan de mondhygiëniste kun je een afspraak maken.