Sleutels veilig bij je dragen doe je met Key-Bak

In veel beroepen dragen medewerkers meerdere sleutels bij zich. Dit moet onder alle omstandigheden veilig kunnen gebeuren. Onbevoegden moeten de sleutels niet kunnen afpakken op ene onbewaakt moment. Maar de medewerker moet ook veilig kunnen werken zonder dat de sleutels ergens achter blijven haken wat een onveilige of zelfs levensbedreigende situatie kan veroorzaken. Wil jij je sleutelbos veilig bij je kunnen dragen dan kies je voor een sleutelhanger van Key-Bak.

Kwaliteitssleutelhangers dankzij jarenlange ervaring

West Coast Chain Manufacturing Co is het bedrijf waar de Key-Bak sleutelhangers worden ontwikkeld en geproduceerd. Dit bedrijf bestaat al sinds 1948. Het werd opgericht door een voormalig medewerker van de Amerikaanse spoorwegen. Hij had tijdens zijn werk meerdere keren gezien dat er een onveilige situatie ontstond doordat een medewerker met zijn sleutelbos ergens achter bleef haken. Omdat dit ernstige ongevallen tot gevolg had wilde hij ervoor zorgen dat dit niet meer zou gebeuren. Daarom ontwikkelde hij de keybak sleutelhangers. Zo kun je je sleutelbos altijd veilig meenemen zonder dat je bang hoeft te zijn voor een onveilige situatie. 

Key-Bak is de oplossing voor verschillende beroepsgroepen

Er zijn verschillende beroepen denkbaar waar met een sleutelbos wordt gewerkt. Denk daarbij niet alleen aan cipiers in gevangenissen, maar bijvoorbeeld ook aan medewerkers in de zorg en verhuurders van huizen of hotelpersoneel. Zij moeten op ieder moment veilig hun sleutelbos kunnen gebruiken en ook bij zich dragen. Verwondingen moeten worden voorkomen, maar ook preventie voor diefstal is belangrijk. Daar wordt bij de sleutelhangers van keybak expliciet aandacht aan besteed. Ook valproeven horen bij de testen, een sleutelhanger van Key-Bak gaat dan ook vele jaren mee.

Kies voor een betrouwbare sleutelhanger

Is her voor jou of voor je personeel belangrijk dat zij een grote hoeveelheid sleutels of een enkele maar zeer belangrijke sleutel veilig bij zich kunnen dragen? Kies dan voor een sleutelhanger van Key-Bak. Jarenlange innovatie heeft ervoor gezorgd dat Key-Bak één van de marktleiders is als het gaat om sleutelhangers voor beroepsmatig gebruik. Je vindt het complete assortiment op Knifestore.nl. Neem gerust een kijkje en laat je overtuigen van de kwaliteit.